Vložil Petr Patočka, 21. Říjen 2024 - 15:15

Váš hypotetický příklad je sice hezký, ale kolik takových reálně existuje?

Já nikdy nikde nepsal, že naše metoda je naprosto univerzální a nemá své limity. Ale používat na to Váš příklad je poněkud absurdní.

Klasická denostupňová metoda by to asi nějak pořešila, ale ta má podstatně větší problémy v podstatně normálnějších podmínkách, než je Vaše hypotetická tělocvična. Proč třeba jedna z těch rozšířenějsích denotupňových metod doporučuje neosazovat kuchyně? Dokonce i když je tam otopné těleso? Není to v rozporu s Vaším tvrzením?

U každé metody je to vždy něco za něco.

Petr Patočka VIPA CZ s.r.o.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.