Vložil Justitianus, 23. Září 2024 - 9:08
  • Ufoun: „Justin se nudí tak blbne, už ho známe. Nejraději by byl vedoucí vesmíru.“

Ufoune, vy ani nevíte jaký jste hlupák.

Hlupákem jste proto, že nevíte o čem je řeč. Nebavíme se o závaznosti rozhodnutí shromáždění pro právnickou osobu SVJ. Bavíme se o (ne)závaznosti rozhodnutí shromáždění pro stautáry SVJ.

  • Už jsem napsal nejmíň třikrát, že statutár posuzuje každé rozhodnutí shromáždění ze svého osobního hlediska, protože ustanovení 2012/89/§159 mu ukládá jednat s péčí řádného hospodáře (a za případnou škodu odpovídá celým svým majetkem).
  • Naopak neexistuje žádný celostátně účinný právní předpis, který by statutárovi nařizoval plnit slepě každou pitomost, kterou si odsouhlasilo shromáždění. Pokud se domníváte opak, označte ten právní předpis a citujte z něj.

Ale když jste to nepochopil ani natřikrát, pak ani po tomhle čtvrtém upozornění se Vám v hlavě nerozsvítí; že mám pravdu?

  • Ufoun: „I když rozhodnutí nejsou závazná, je nutné se obrátit na soud jako přehlasovaný vlastník neboť zákonodárci došli k závěru, že o tom zda je nebo není závazné může rozhodnout pouze soud. O tom se nediskutuje se je NOZ 1209.“

Ufoune, jste exot a vůbec nechápete obsah diskuse.

Zde se nebavíme o nějakém přehlasovaném vlastníkovi, ani o důležité záležitosti, ani o soudním řešení sporu mezi vlastníky podle § 1209. Najděte si někoho s rozumem průměrného člověka, ať Vám vysvětlí o čem je tato diskuse.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.