Vložil lake, 31. Říjen 2014 - 20:22

Děkuji, že jste zde uveřejnil doslovný přepis „argumentace“ pana Ludvíka Matouška.

Takže odborník na civilní právo pan Matoušek neví, že existuje přechodové ustanovení § 3028 NOZ. Nikdy o něm neslyšel, nedokáže je pojmenovat ani citovat. Na přímý dotaz o § 3028 nedokázal dát odpověď. Opět jsme slyšeli jen mlžení, odkazování na jakási neoznačená a snad ani neexistující ustanovení NOZ, ignorování těch ustanovení, která v NOZ skutečně jsou, ignorování konstantní judikatury Ústavního soudu k nepravé retroaktivitě právního předpisu.

Dvěma slovy: prasečí právo. Matoušek, Bezouška, Vochvesta, Cellar, Čech a Pelikán, Ševčík, Holub: http://www.portalsvj.cz/…raseci-pravo. Jestlipak pan Matoušek nosí ten růžový ocásek stočený vzadu, nebo ho nechává viset kolmo k zemi?
----------------------------------------------------------------------

Byl by to zbytečný, směšný a trapný spor, kdyby nešlo o znásilňování práva v tomto státě, o obcházení Ústavy a o trvající pokus právní mafie o vymývání mozků nás všech. Chtějí z nás udělat nemyslící němé stádo.

Herr Ludwig Matouschek by se pěkně vyjímal jako právník v hitlerovském Německu. Mohl tam do rozhlasu se stejnou přesvědčivostí obhajovat například Norimberské zákony o likvidaci Židů:

„Vážení posluchači, vždyť je to přece v zájmu lepší přehlednosti, aby Židé byli označeni žlutou hvězdou na oděvu, aby jim byl zabavován veškerý majetek a aby byli soustřeďování do koncentračních táborů. Tímto tématem se zabývala celá řada odborníků. Je pravda, že není pro tento případ naprosto jasné a zcela výslovné ustanovení v ústavě, ani v žádném zákonu. Nicméně lze to dovodit z přechodných ustanovení, která se zabývají touto problematikou. (Ze kterých? … Hm … Na to neodpovím.) Ale opačné názory jsme zde přece už vyvrátili!“

Rozpor s Ústavou a zněním zákonů Herr Matouschek neřeší, ústava a právo jsou přece v Německu v roce 1935 malicherná drobnost! V tom by si určitě rozuměl s Čechem Ludvíkem Matouškem v roce 2014.

Vážení posluchači Říšského Rozhlasu, děkujeme vám za pozornost. A nyní vám zahrajeme vojenský pochod „Marschieren – Marsch!“. Pokud snad nemůžete pochodovat, alespoň podupávejte na místě.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.