Vložil Justitianus, 21. Červen 2024 - 19:46
  • Domovník: „Neznáte stanovy jejich ani naše v tomto dalším bodě.“

Hlupáku, vaše stanovy přece nikoho nezajímají!!! Vy jste napsal tazatelce – bez znalosti JEJICH stanov – tento nesmysl: „Ve společných prostorech můžete dlouhodobě skladovat věci, jen s většinovým souhlasem vlastníků.“. Proto jsem se proti Vašim kravinám ozval.

  • Domovník: „… nebyl znám vlastník věci …“

No a? Hlupáku, když Ty neznáš vlastníka věci, neznamená to, že bys měl právo tu věc beztrestně ukrást nebo dokonce svévolně zničit.

  • Domovník: „A to se řeší. Nikoliv vlastnictví domu a místnosti …“

Hlupáku, tvrdil jsi bez důvodu ten nesmysl, že věc bezpečně umístěná uvnitř bytového domu je prý „bez majitele“ a „opuštěná“. Majitel domu i uživatel společných prostor je znám, takže se nabízí závěr, že vlastníkem věci je některý spoluvlastník. O osudu této věci nerozhoduje pitomec Domovník, ani zlodějka Domovnice.

  • Domovník: „Povinnost svoji věc označit při oprávněném uložení ve společných prostorách neukládá zákon. Ale tím pádem vlastník věci je neznámý. Což lze takto považovat i za vzdání se vlastnického práva. “

Hlupáku, ty nejsi jen hlupák, ale jsi gauner a lhář. Z toho že Ty nevíš kdo je vlastníkem nelze usuzovat že věc je opuštěná.

Podle § 1051 platí nevyvratitelná právní domněnka, že si každý chce podržet své vlastnictví a že nalezená věc není opuštěná; kdo věc najde, nesmí ji bez dalšího považovat za opuštěnou a přivlastnit si ji.

  • Domovník: „Máte pocit, že ukládání svých krámů je přiměřené užívání společných prostor? “;

Co je Tobě do mých pocitů, hlupáku? Hleď si svého a nekrm tazatelku svými bludy.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.