Děkuji za cenné rady, zařídím se dle nich (něco už jsem udělal).
1/ mám tři fotografie z různých dnů v rozpětí několika měsíců (kdy jsem šel kolem a současně byly otevřené dveře a současně jsem měl čím fotit. Pokud jde o kameru – z bytu na dveře nevidím, vidím na střechu. Provoz monitoruji, komunikace před tím skladem sousedí s parkovištěm, takže mám cca 100 zaznamenaných událostí denně (a zatím zbytečných). Od kontroly přede dveřmi do skladu stále parkuje dodávka. Pokud tam potřebují něco složit, popojede, dodávka se zbožím otevře zadní dveře, nacouvá na chodník na těsno ke vchodu a ten se následně otevře.
Předseda restauraci všemožně podporuje, v rodné zemi restauratérů je korupce bontonem.
2/ V baráku plyn není, jako restaurace s kuchyní to kolaudovalo v devadesátkách, ještě před vznikem SVJ. A jeli asi taky na PB (na černo). Ale asi tam 33 kg flašky zarovnané do výšky 3 metrů hořlavým bordelem a bez vystěhování jiného nepřístupné.
3/ K tomu se chystám
4/ Bylo to nad 75% a „per rollam“.
5/ Trestní oznámení je samosebou taky varianta.
6/ S OVY mám e-mailovou komunikaci, tak to snad nezapřou.
7/ Pokud jde o tlaky – dcera dělala na Nově a má tam kamarády.
8/ K tomu se chystám sám.
Dnes máme schůzi Shromáždění vlastníků a tohle bude jeden z bodů, který chci nacpat do „různého“. Sbíral jsem munici.
Druhý bod bude o tom, že nám s předsedou spřízněná firma rozšířila lodžie zavěšenými balkóny, které jsou totálně mimo normy a tedy životu nebezpečné. To je zas jiný příběh, ale jako strojař si v tomhle věřím. Zato v právu se motám dost důkladně, jak vidíte.
Poslední komentáře