Dotaz účto 2017
Dobrý den, mám jeden dotaz : funguje SimpleUcto i pro rok 2017 ? Mám staženu poslední verzi tady ze stránky – 0.9.4.3 beta – ale píše mi to, že rok 2017 nejde zadat ?! Nemá to nějakou aktualizaci ? Nebo jakou formou se dostat dále ? Děkuji JB
Dobrý den, připojuji se k ostatním a také velmi prosím autora účetního programu SimpleUcto o jeho aktualizaci. Je to uživatelsky jednoduchý prográmek, který pro účtování SVJ naprosto dostačuje. Neumím si představit, že bych se musela učit pracovat s nějakým jiným programem. Děkuji za vstřícný přístup DB
Bohužel je to konec programu. Pokud jeho tvůrce neudělá aktualizaci, program nelze použít.
Dobrý večer, bohužel jsem si nevšimla, že nejde zadat rok 2017, ale podařilo se mi nastavit agendu a zaúčtovat lednové položky.I jsem vytiskla Rozvahu zahajovací, ale při dnešním otevření mi zůstal pouze účetní rozvrh a jinak vše je prázdné. Prosím tvůrce programu, zda se nám ozve a udělá aktualizaci programu, který využívá jistě mnoho menších SVJ, za což mu předem moc děkuji. Ivana
Poslední komentáře