Vložil Zdenek 22, 11. Říjen 2024 - 10:57

Pane RK, ale vždyť jsem to už snad dostatečně popsal v tomto příspěvku?

Do pozvánky se uvede schválení návrhu stanov nebo jejich změny předložené výborem, a pokud by byly ke stanovám od členů nevypořádané změny, schválení těchto jednotlivých změn. Podklady k jednotlivým bodům, tj. plný text návrhu stanov a plný text nevypořádaných změn jsou pro každého člena dostupné na našich webových stránkách nebo si je může vyzvednout v listinné podobě u předsedy v domě (nikdy zatím k tomu nedošlo). Předpokladem tohoto stylu schvalování je pochopitelně v dostatečném předstihu dát k dispozici všem plné znění návrhu stanov nebo jejich změn a v předstihu zapracovat do výsledného návrhu všechny užitečné a rozumné návrhy/změny. To se opět děje prostřednictvím našich webových stránek nebo na vyžádání v listinné podobě.

Diskutovat až na shromáždění o návrhu stanov nebo jejich změn, v kolektivu mnohdy desítek členů, o právním provázaném dokumentu, a až na plénu řešit jednotlivé připomínky, to si opravdu neumím představit.

Mimochodem, jak jinak zajistit, aby ti, kteří v domě nebydlí nebo by se nemohli z objektivních důvodů shromáždění osobně zúčastnit, nebyli diskriminováni a mohli se plnohodnotně do procesu schválení stanov nebo jejich změn zapojit?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.