Vložil Justitianus, 4. Červenec 2024 - 19:12
  • Krupp: „Když poradit nechcete, nebo neumíte, co kdybyste jednou pomlčel?“

Kruppe, když to shrnu – není pravda co zde píšete. Jste buď blb, který to pochopit neumí, nebo troll, který to pochopit nechce. Ostatně mohl jste přece tazatelce poradit sám, když do toho tak vidíte. Vy jste jí ovšem neporadil vůbec nic, jak se všichni mohou přesvědčit. Když poradit nechcete, nebo neumíte, co kdybyste jednou pomlčel? Bylo by to lepší než rýpat do mne.

  1. Pokud jde o nesvícení na schodech, ve svém příspěvku jsem vyjmenoval SEDM MOŽNOSTÍ na koho by se vlastník jednotky mohl obrátit. Je Vám to málo, Kruppe ?
  2. U klíče od popelnice je bezvýznamné tvrzení že jej nemá; nevíme zda na něj tazatelka má nárok, a pokud snad ano, zda tento nárok již uplatnila, u koho, jakým způsobem a s jakým výsledkem. až se to dozvím, poradím.
  3. Na „dostávání podkladů k zasedání shromáždění vlastníků“ neexistuje zákonný nárok. Kolikrát Vám to mám opakovat, Kruppe ?
  4. Na „předpis plateb“ neexistuje zákonný nárok. Kolikrát Vám to mám opakovat, Kruppe ?
  5. Pokud jde o vadné vyúčtování, odpověď ode mne tazatelka dostala.

Mi připadá neúsporné snažit se odpovídat naslepo na každý neurčitý či nesmyslný dotaz. Není nic nepřiměřeného na tom, jestliže se tazatelky hned zkraje ptám z čeho odvozuje své údajné oprávnění v těch pěti záležitostech, které vyjmenovala.

Pokud to vidíte jinak, pročpak jste jí tedy ještě neodpověděl ?

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.