Vložil Justitianus, 18. Červen 2024 - 17:42
  • Člen fantazíruje: „Stačí správně naformulovat požadavek: —— dobrý den, žádám …“

Na takový požadavek nemusí nikdo z výboru nijak reagovat. A nejspíš taky nikdo reagovat nebude. Proč by měl ? Vždyť za takové extra službičky není nikdo z nich placený.

Statutáři splnili svou povinnost: členové SVJ dostali s pozvánkou informaci, že podklady jsou k nahlédnutí v advokátní kanceláři, kde se bude konat shromáždění. Členové tedy vědí vše potřebné: znají jak místo nahlížení, tak i čas kdy mohou nahlížet (v obvyklé pracovní době AK).

Je zbytečné komunikovat s lidmi, kteří dostali veškeré zákonem předepsané informace, ale i přesto otravují a otravují a chtějí pro sebe cosi navíc a samozřejmě úplně zdarma. Mezi desítkami členů SVJ se vždycky najde někdo, kdo je natvrdlý, líný, nebo se domnívá, že má nárok na nějaké extra zacházení jen pro svou osobu.


  • Člen mudruje: „Bohužel, lidem chybí schopnost se normálně domluvit.“

Tak proč tedy tazatelka není schopná se normálně domluvit s členem výboru, že mu zaplatí 500 Kč a on jí za to vytiskne a donese ty podklady? Co jí v té domluvě brání ? Nevíte to, pane Člene ? Nebude ono to tím, že tazatelka chce, aby jí statutáři ZDARMA posluhovali ?

Proč tazatelka není schopná se normálně domluvit s ostatními členy SVJ ? Proč si ještě do stanov neodhlasovali, že podklady budou členům vždy zasílány s pozvánkou? Proč si neodhlasovali, že podklady budou zasílány automaticky do datových schránek či do emailu ? Není chybou statutárů, že nedělají to, co po nich ani shromáždění ani stanovy nepožadují.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.