Vložil NeznáIek˙ (bez ověření), 17. Červenec 2012 - 4:26

…Takže platí co jsem napsal:…

  • mně tvrzení, že se „souhlas všech“ týká pouze přijetí nových Stanov zdá docela pochopitelné, protože upřesňuje 1.vní větu dotčeného §-u.
  • tvrzení, že se použije §1200/1 pokaždé znovu, je stejně NErelevantní (=nesmyslné), jako kdybych tvrdil, že ve chvíli kdy neprojde navrhovaná změna Stanov (§11/4 ZoVB), že se vracíme ke Stanovám dle zák.371/2004 tj. vládním Stanovám jen kvůli gramatickému výkladu §9/10 ZoVB věty první …kde je uvedeno
    cit.: „Pokud shromáždění neschválí stanovy společenství, řídí se právní poměry společenství vzorovými stanovami vydanými nařízením vlády…“
  • kdyby skutečně byl pravdou LAKE-výklad – > pak by byla veškerá změna Stanov po 1.1.2004 blokována, protože z 99% nebude nikdy možné „sehnat 100%“ pro to, aby byla do Stanov vsunut článek „…výslovný souhlasu každého jednotlivého vlastníka…“ s nějakým omezením svého jakéhokoliv práva.

    Stejně by mne pak zajímalo zda by to mohl napadnout nový spoluvlastník s tím že s takovým ustanovením které by jej něčeho „zbavilo“ souhlasil. Nesouhlasil.

…Takže platí co jsem napsal:…

  • konzultoval jste pane LAKE taky svoje „přesvědčení“ u nějakých jiných „právních názorů“ nebo se v zde cítíte „goaldem“, který si myslí, že ví všechno nejlíp a jedině se svým výkladem je spokojen ??
  • z uvedeného tedy lze vyvodit jedině, že „neplatí co LAKE napsal

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.