Nastavení čtečky CipherLab CCD-1000 USB em. KBD
Zdravím všechny, Váš program hlasování jsem zakoupil v plné verzi a rozhodl jsem se i pro čtečku, kterou doporučujete k tomuto softwaru
- CipherLab CCD-1000 USB em. KBD.
musím se bohužel přiznat, že bojuji s nastavením French keyboard. Mohl by mi prosím někdo pomoci čtečku nastavit tak, aby po sejmutí kódu napsala např. 0019 a ne éé+í, fakt jsem nepřišel na to, jak to nastavit pomocí čárového kódu.
Na netu jsem našel kódy pouze s anglickým popisem, ale nepřišel jsem na ten správný postup, aby to fungovalo. Děkuji moc, za případnou pomoc.
návod přikládám http://www.cipherlab.com/…de_v3.02.pdf
Přesně tak dle přiloženého maluálu sejměte kódy na straně 36. Nejdříve enter setup a pak numeric key. Až budete zadávat vlastníky musíte mít číslo vlastníka na max. 4 ciferné, pokud bude delší nebude čtení čárových kódů funkční.
Podle mě by pomohlo na str 36 nastavit Numeric keys (a nezapomenout mít zapnutý numlock). Nevím na co French kbd, dejte tam German protože má QWERTZ. Nebo dejte US kbd a při spuštění toho programu přepněte Windows na US klávesnici. Nebo nastavte si ve Windows klávesovou kombinaci pro zapnutí US klávesnice (nikoli přepnutí mezi CZ-US, ale zapnutí US), a nastavte tuto kombinaci jako prefix (str 83).
Poslední komentáře