Vložil asi mě klepne (bez ověření), 4. Duben 2024 - 11:15

Já tu změnu nahlásila když jsem byla v katastru zapsaná jako jediný vlastník 10/2023. Předseda mi na to poslal nový předpis a mám plno komunikace přes DS, že TO ODMÍTÁM, že požaduji předpis el. na 1 osobu. Odmítl to opravit, stále tam mám neoprávněně pro 2 osoby bez odůvodnění, proč já jediná v domě mám jinou výši zálohy na osobu u el. než všichni ostatní. Jiné zálohy mi ponížil. Takže se na mě vztahuje 67/2013 Sb. 4/4 ???? On sám mi to zvýšil, nebo spíš nesnížil, předtím jsme měli na 2 osoby a on na tom trvá, že tam budu mít stejnou částku jako když jsme byli dva. Nebylo ho jak donutit, takže stále hradím zálohu na jednu osobu.

Vyúčtování snad má vady, neobsahuje počet osob, když se el. počítá podle osob, tak to tam musí být, jsem sama a mám uvedeny záloha ve výši za 2 osoby. To zavinilo chybu ve výpočtu konečné částky.

Pak je tam uvedení od Isty: Korekce mimo povolené limity legislativy. Na otop máme SS 70,73 % ZS 20% korekce SN na otop 9,27 %. Nevyznám se v tom, kde je chyba. V nějaké vyhlášce jsou asi uvedeny jiné zákonné limity.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.