Vložil asi mě klepne (bez ověření), 4. Duben 2024 - 7:04

Justine je to OK???? Bylo to moje první rozúčtování na oba a pak jen na mne. Asi to tak má být, elektřinu jsem také musela nahlásit a přišlo vyúčtování za oba, a pak už jen za mne. Ale našla jsem chyby:

  1. zálohy na společnou elektřinu jsou účtovány pro mne stále ve výši za dvě osoby, i když jsem to reklamovala hned po zaslání předpisu na mne, ale předseda to odmítl opravit. Podle 67/2013 Sb. se účtuje podle počtu osob, podle stanov dle rozhodnutí shromáždění, což bylo na osobu. Podle § 4 odst. 4) změna výše měsíční zálohy musí být řádně odůvodněná, jinak ke zvýšení zálohy nedojde. Tenkrát jsem mu uvedla, že s tím nesouhlasím a platila jsem za 1 osobu. tak to zkouší přes vyúčtování.

2)Ista nám dělá vyúčtování a uvedla, že v našem domě je korekce mimo nastavené limity legislativou. Napsala jsem, že chci řádné vyúčtování vypracované na základě platné legislativy. 6e takové vyúčtování měli reklamovat a nerozesílat mezi vlastníky.

  1. nedostala jsem vůbec žádné odečty měřidel, nelze kontrolovat spotřebu, požádala jsem o ně.

Uvedla jsem, že podmínka splatnosti vyúčtování je, aby bylo vyúčtování řádné. Žádala jsem o nahlížení podle 67/2013 Sb. včetně ofocení.

Snad jsem nic nezblbla, tu neuvedenou cenu za m3 si tedy vypočítám sama.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.