Pro jistotu: nejsem pan Sýkora a preferujeme standardní publikování reklamy o našem systému. Tento příspěvek nebyl od naší firmy.
Ale zpět k Vašemu příspěvku. To že celá metoda se k denostupňové metodě blíží, neznamená, že má i její nevýhody. To jakým způsobem se projeví na náměru jakýkoli dodatečný zdroj (vaření nebo sluneční svit) je na dlouhý článek (doporučuji naše webové stránky, tam ji na tato témata je dostatek), ale velmi obecně se dá říci, že narozdíl od klasické gradenové metody se to u „modifikované“ gradenové metody projeví minimálně. Samozřejmě bavíme se o standardním užívání bytu. Pokud zde někdo bude provozovat pekárnu, bude náměr (všech systémů) ovlivněn. A pokud budete teplotu místnosti regulovat oknem, tak se nadbytečné teplo ke zpátečce dostane a zaplatí jej konkrétní uživatel.
Petr Patočka VIPA CZ s.r.o.
Poslední komentáře